welkom Flop.punt.nl
En ja nu 17 april

Deze staat op zijn facebook en app

 

En deze kaart heb ik gestuurd dit is de voorkant

 

En van huisarts naar ziekenhuis, toch even foto's maken van bult in mijn hand

Reacties

Haba op 21-04-2018 08:19

Goede morgen Flo, een fijne zaterdag gewenst.

Haba op 20-04-2018 08:28

Goede morgen Flo, nou ik ga nog steeds niet zwemmen, de verkoudheid komt nu wel wat los, maar ik loop te snotteren en te rochelen als een vieze oude man.

Ik wens je een zonnige vrijdag toe.

Haba op 19-04-2018 07:56

Goede morgen Flo, is er nu bekend wat die bult is en hoe je er vanaf komt? Ik moet straks de boodschappen halen, extra pak papieren zakdoekjes zal ik niet vergeten, maar ach dat snotteren zal wel een keertje overgaan natuurlijk, maar ik ben het nu wel al zat hoor.

De zon schijnt buiten, dus het wordt vast weer een mooie dag, ik wens je een heerlijke donderdag toe.

Thatfullmoonguy op 19-04-2018 07:23

O ik vergat te antwoorden op je vraag. Met mij gaat het elke dag weer beter gelukkig. Had een kleine operatie gehad, er is een klein abces verwijderd. Waar het stomme ding vandaan kwam blijft iedereen een raadsel maar ja. Het is weg :)  Nog wat onderhoud en dan zijn we  daar weer klaar mee.

Met de computer gaat het minder goed. Nou ja hij leeft nog maar hij heeft allerlei kuren en dat wordt ook niet beter. Ik kan bv nu voorlopig geen cdtjes meer branden, dat wil hij niet doen als het mooi weer is , snik snik! In de herfst waarschijnlijk pas weer...

Thatfullmoonguy op 19-04-2018 07:01

Goeiemorgen Florence! O jee, festiviteiten en ellende, dat gaat maar door hè. Allereerst gefeliciteerd met alle verjaardagen...  Fijn dat de dag van je man een sukses was!  Maar ik geloof zeker wel dat je daarna op was.

Wat een ellende dat je denkt even naar de huisarts te gaan en dan meteen wordt doorgestuurd naar het ziekenhuis... zo ben je er de halve (hele?) dag mee bezig he.  Kan me nog herinneren dat ik eens naar de dokter ging met iets aan mijn teen en meteen doormoest naar het ziekenhuis voor een operatie en een opname!  Dat is wel ff schrikken.

Sterkte met je hand dan...

Mooi verhaal van de katten. Ik moest wel lachen om de kat van je zoon, die natuurlijk gewoon bij jou in huis is :)  

Gaaf dat je na vandaag al weekend hebt! Met dit mooie weer! Ik hoop dat je er goed van kunt genieten, misschien moeten we het er wel weer even mee doen? Nou ja nog wel en paar dagen hè.

Groetjes!

Haba op 18-04-2018 08:37

Goede morgen Flo, nee ik ben niet naar Laura, dat zou ook geen handige zet geweest zijn, dan is dat kind straks ook ziek.

Maar ik blaf nog steeds een aardig eind weg en de zakdoekjes kunnen ook niet genoeg aangsleept worden. Een fijne woensdag gewenst.

Haba op 17-04-2018 10:26

Goede morgen Flo, gefeliciteerd. Ik loop nog in mijn ochtendjas rond, lang in bed gelegen, maar dat helpt meestal niet tegen verkoudheid. Ik hoop echt dat het vandaag wat beter zal gaan, maar ja sommige dingen heb je niet in de hand.

Moet je hand vandaag op de foto? Hopelijk valt het mee en is er niets ernstigs aan de hand.

Ik wens je een fijne dinsdag verder, een flink deel is alweer voorbij.

Jannie op 17-04-2018 09:32

Goedemorgen Floor

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Bjorn.Dat wordt een hele mooie zonnige dag voor hem. 

Bult in je hand? Zomaar uit het niets? Hopelijk is het niks bijzonders. Sterkte ermee.

Fijne dinsdag

Liefs Jannie

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl